RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding)

RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) is een Bijles gelegen aan Pastoorstraat 27 in Wanssum.

‘RT stap voor stap’ is een particuliere praktijk voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding en bijles. De praktijk is er voor leerlingen in het basisonderwijs en middelbaar onderwijs die moeite hebben met leren. Ook leerlingen uit het MBO en HBO kunnen hier terecht voor hulp bij rekenen, Nederlands, Engels en het plannen en structureren van modules. Bij ‘RT stap voor stap’ wordt individuele begeleiding geboden om aan te sluiten bij de behoeftes van het kind, zodat zij stap voor stap beter kunnen ontwikkelen. De praktijk werkt conform de voorwaarden gesteld door de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teaching.

Meer informatie over RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) in Wanssum

RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) is een Bijles gelegen in Wanssum op Pastoorstraat 27.

RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) uit Wanssum kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Wanssum? Dan ben je bij RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) op de juiste plek. Bij RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Pastoorstraat 27 in Wanssum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wanssum of niet, iedereen kan contact opnemen met RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding). Je kan RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) telefonisch bereiken op: 31 6 30692864 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rtstapvoorstap.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT Stap voor Stap (RT, bijles, huiswerkbegeleiding)

Bezoekers bekeken ook