Resumeren

Resumeren is een Bijles gelegen aan Laan van Meerdervoort 869 in Den Haag.

Resumeren biedt huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining aan basisscholieren en middelbare scholieren. Ze geloven dat cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling met elkaar verbonden zijn en willen scholieren ondersteunen in het leren leren en het ontwikkelen van executieve functies. Ze bieden individuele begeleiding en trainingen op maat aan, zowel op school als op hun eigen locaties. Daarnaast bieden ze examentrainingen aan in samenwerking met scholen. Klanten zijn tevreden over de persoonlijke aanpak, flexibiliteit en goede resultaten. Resumeren is LVSi gecertificeerd en heeft verschillende locaties in Den Haag. Ze zijn geopend op werkdagen en in het weekend en ook tijdens de vakanties.

Meer informatie over Resumeren in Den Haag

Resumeren is een Bijles gelegen in Den Haag op Laan van Meerdervoort 869.

Resumeren uit Den Haag kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Resumeren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Resumeren op de juiste plek. Bij Resumeren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Laan van Meerdervoort 869 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen kan contact opnemen met Resumeren. Je kan Resumeren telefonisch bereiken op: 31 70 223 0057 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.resumeren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Resumeren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Resumeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Resumeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Resumeren

Bezoekers bekeken ook