Rekenplatform

Rekenplatform is een Bijles gelegen aan Hertog Van Saxenlaan 80 in Franeker.

Rekenplatform is een platform dat rekenlessen aanbiedt voor iedereen die moeite heeft met rekenen, wiskunde of economie, zoals leerlingen van de basisschool, vmbo, havo/vwo, studenten van het MBO en HBO en mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Ze werken met professionele rekendocenten die zowel digitale groepslessen als persoonlijke lessen geven. Daarnaast bieden ze ook bedrijfstrainingen op maat aan op het gebied van rekenen en ICT. Voor scholen verzorgen ze workshops voor leerlingen en personeel, waarbij er aandacht is voor het individu en maatwerk wordt geleverd. Verder biedt Rekenplatform ook individuele begeleiding aan, omdat niet iedereen goed functioneert in grote klassen en massawerk. Ze richten zich op het individu en zoeken naar kansen om het maximale te bereiken.

Meer informatie over Rekenplatform in Franeker

Rekenplatform is een Bijles gelegen in Franeker op Hertog Van Saxenlaan 80.

Rekenplatform uit Franeker kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Rekenplatform en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Rekenplatform op de juiste plek. Bij Rekenplatform kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hertog Van Saxenlaan 80 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen kan contact opnemen met Rekenplatform. Je kan Rekenplatform telefonisch bereiken op: 31 6 23603595 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rekenplatform.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Rekenplatform en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Rekenplatform? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rekenplatform het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Rekenplatform

Bezoekers bekeken ook