BijLita (kinder)coaching en bijles

BijLita (kinder)coaching en bijles is een Coach gelegen aan Burgemeester Flugi van Aspermontlaan 2 in Doesburg.

Bij Lita biedt hulp aan mensen die zich onzeker, onrustig, en niet prettig voelen. Ze kunnen moeite hebben met concentratie, het benoemen van hun kwaliteiten, het maken van keuzes, leren en plannen, lezen en spellen. Bij Lita biedt individuele aandacht, veiligheid en zelfvertrouwen in een gezellige en huiselijke werkruimte. Ze helpen mensen om blijer, ontspannen en lichter te voelen, en om plezier te hebben. Op de website is te lezen welke diensten Bij Lita kan bieden.

Meer informatie over BijLita (kinder)coaching en bijles in Doesburg

BijLita (kinder)coaching en bijles is een Coach gelegen in Doesburg op Burgemeester Flugi van Aspermontlaan 2.

BijLita (kinder)coaching en bijles uit Doesburg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij BijLita (kinder)coaching en bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Coach in de buurt van Doesburg? Dan ben je bij BijLita (kinder)coaching en bijles op de juiste plek. Bij BijLita (kinder)coaching en bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Coach is gelegen aan Burgemeester Flugi van Aspermontlaan 2 in Doesburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doesburg of niet, iedereen kan contact opnemen met BijLita (kinder)coaching en bijles. Je kan BijLita (kinder)coaching en bijles telefonisch bereiken op: 31 6 13631080 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijlita.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar BijLita (kinder)coaching en bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij BijLita (kinder)coaching en bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BijLita (kinder)coaching en bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. BijLita (kinder)coaching en bijles

Bezoekers bekeken ook