Ramos Spaans

Ramos Spaans is een Bijles gelegen aan Menkemaheerd 31 in Groningen.

Ramos Spaans biedt intensieve cursussen Spaans in Groningen en Amsterdam aan. Deze cursussen zijn geschikt voor medische en zakelijke professionals, en bereiden ook voor op de DELE-examens. De cursussen beginnen online en face-to-face in de week van 4-8 september 2023. Ramos Spaans biedt ook examentrainingen voor hogescholen en universiteiten, stagebegeleiding, en op maat gemaakte taalreizen in Spanje en Peru. De docente is een gekwalificeerde Spaanse en reisleidster in Latijns-Amerika, die cursussen op maat aanbiedt en kennis biedt over landen en culturele verschillen. De lessen zijn praktijkgericht en er is veel persoonlijke aandacht. Daarnaast biedt Ramos Spaans flexibele lestijden en heeft het een betrouwbaar netwerk in Spanje en Latijns-Amerika. De cursussen leiden tot kennis van de Spaanse taal op niveau C1 en bieden de mogelijkheid om stage te lopen, te studeren, te werken, rond te reizen, te emigreren en te investeren in Latijns-Amerika. Ramos Spaans draagt ook bij aan armoedebestrijding in Nederland, Peru en Bolivia.

Meer informatie over Ramos Spaans in Groningen

Ramos Spaans is een Bijles gelegen in Groningen op Menkemaheerd 31.

Ramos Spaans uit Groningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Ramos Spaans en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Ramos Spaans op de juiste plek. Bij Ramos Spaans kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Menkemaheerd 31 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Ramos Spaans. Je kan Ramos Spaans telefonisch bereiken op: 31 50 542 1184 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ramosspaans.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Ramos Spaans en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Ramos Spaans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ramos Spaans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Ramos Spaans

Bezoekers bekeken ook