Lettinga van Veen Studiebegeleiders

Lettinga van Veen Studiebegeleiders is een Bijles gelegen aan Oude Vismarkt 9 in Zwolle.

Lettinga van Veen Studiebegeleiders biedt studiebegeleiding, examentraining en bijlessen aan leerlingen in Zwolle en omstreken. Ze zorgen voor een gestructureerde aanpak om leerlingen te helpen die moeite hebben met zelfstandig studeren. Daarnaast geven ze elk jaar examentraining aan leerlingen van verschillende schooltypen, zodat ze met vertrouwen het examen ingaan. Met hun beproefde bijlesmethode kunnen leerlingen op hun eigen tempo een vak eigen maken. De resultaten zijn uitzonderlijk goed, met slagingspercentages tussen de 90 en 100%. Lettinga van Veen Studiebegeleiders heeft een persoonlijke aanpak en is bereikbaar voor meer informatie en een intakegesprek.

Meer informatie over Lettinga van Veen Studiebegeleiders in Zwolle

Lettinga van Veen Studiebegeleiders is een Bijles gelegen in Zwolle op Oude Vismarkt 9.

Lettinga van Veen Studiebegeleiders uit Zwolle kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lettinga van Veen Studiebegeleiders en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Lettinga van Veen Studiebegeleiders op de juiste plek. Bij Lettinga van Veen Studiebegeleiders kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Oude Vismarkt 9 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen kan contact opnemen met Lettinga van Veen Studiebegeleiders. Je kan Lettinga van Veen Studiebegeleiders telefonisch bereiken op: 31 38 421 3716 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lettingazwolle.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lettinga van Veen Studiebegeleiders en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lettinga van Veen Studiebegeleiders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lettinga van Veen Studiebegeleiders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lettinga van Veen Studiebegeleiders

Bezoekers bekeken ook