RademaTaal

RademaTaal is een Bijles gelegen aan Lijsterstraat 68 in Neede.

RademaTaal biedt bijles, huiswerkbegeleiding en computerhulp aan in (de omgeving van) Neede. Bijles is gericht op de inhoud van het vak en kan ook "Remedial Teaching" genoemd worden. Bijlessen worden gegeven in verschillende vakken op verschillende niveaus. Huiswerkbegeleiding is afgestemd op de behoeften van de leerling en kan gegeven worden aan maximaal 2 leerlingen tegelijk. RademaTaal biedt ook ondersteuning bij het werken met kinderen en jongeren met ASS. Daarnaast biedt RademaTaal computerhulp en -les aan, inclusief het instellen van software voor slechtzienden en speciale "ouderencomputers". Gerjo Radema, eigenaar van RademaTaal, heeft veel ervaring in het basisonderwijs en is ook actief als bijlesdocent en ict-vraagbaak. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van RademaTaal.

Meer informatie over RademaTaal in Neede

RademaTaal is een Bijles gelegen in Neede op Lijsterstraat 68.

RademaTaal uit Neede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RademaTaal en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Neede? Dan ben je bij RademaTaal op de juiste plek. Bij RademaTaal kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Lijsterstraat 68 in Neede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Neede of niet, iedereen kan contact opnemen met RademaTaal. Je kan RademaTaal telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.rademataal.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RademaTaal en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RademaTaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RademaTaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RademaTaal

Bezoekers bekeken ook