R-Teach

R-Teach is een Bijles gelegen aan Baken 6 in Stadskanaal.

R-Teach is een organisatie die leerondersteuning biedt in Stadskanaal en omgeving. Ze werken samen met verschillende partners en bieden hulp op het gebied van rekenen, begrijpend lezen, spelling en sociaal emotionele ontwikkeling. Erica, de oprichter van R-Teach, is een bevoegde leerkracht en hulpverlener en heeft de opleiding tot geregistreerd Remedial Teacher gevolgd. Ze heeft veel plezier en voldoening in het helpen van leerlingen en staat ingeschreven bij het Landelijke kwaliteitsregister voor Remedial teaching. Bij R-Teach geloven ze dat leren leuk is en ze moedigen iedereen aan om vandaag nog te beginnen.

Meer informatie over R-Teach in Stadskanaal

R-Teach is een Bijles gelegen in Stadskanaal op Baken 6.

R-Teach uit Stadskanaal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij R-Teach en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Stadskanaal? Dan ben je bij R-Teach op de juiste plek. Bij R-Teach kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Baken 6 in Stadskanaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stadskanaal of niet, iedereen kan contact opnemen met R-Teach. Je kan R-Teach telefonisch bereiken op: 31 6 15160676 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.r-teach.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar R-Teach en maak een afspraak!

Hoe kom je bij R-Teach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R-Teach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. R-Teach

Bezoekers bekeken ook