Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT

Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT is een Bijles gelegen aan Koarte Baan 27 in Ureterp.

Rekenoplossingen biedt hulp bij rekenen op basisschool- en middelbare schoolniveau. Samen met de leerling wordt gekeken waar hulp nodig is en worden doelen gesteld. Samenwerking tussen de leerling, RT-er, ouders en school is belangrijk. Rekenoplossingen is gebaseerd op oplossingsgericht werken, waarbij de kracht van de leerling centraal staat. Motivatie is essentieel voor vooruitgang. Andrea van Weerlee is gespecialiseerd in remedial teaching en biedt ook hulp bij rekenproblemen. Ze heeft ervaring in het Montessori basisonderwijs en werkt momenteel met autistische kinderen. Ze is bereikbaar via info@rekenoplossingen.nl of op +31 6 23894664.

Meer informatie over Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT in Ureterp

Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT is een Bijles gelegen in Ureterp op Koarte Baan 27.

Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT uit Ureterp kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Ureterp? Dan ben je bij Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT op de juiste plek. Bij Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Koarte Baan 27 in Ureterp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ureterp of niet, iedereen kan contact opnemen met Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT. Je kan Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT telefonisch bereiken op: 31 6 23894664 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rekenoplossingen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rekenoplossingen.nl - Van Weerlee RT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Rekenoplossingen.nl – Van Weerlee RT

Bezoekers bekeken ook