Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching

Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching is een Basisonderwijs gelegen aan Leempad 6 in Oosterhout.

Bregje Hoeks is een 41-jarige Jeugd Breincoach en Remedial Teacher met een praktijk aan huis in Oosterhout. Ze heeft een brede ervaring in het onderwijs en is opgeleid om kinderen met een arrangement op school te begeleiden. Daarnaast biedt ze ook begeleiding aan huis voor kinderen die hulp nodig hebben op het gebied van rekenen. Bregje is geduldig, doelgericht en oplossingsgericht in haar aanpak. Ze gelooft in de kracht van samenwerken met leerkrachten om succes te behalen. Voor de meeste kinderen is basisondersteuning op school voldoende, maar sommige hebben extra ondersteuning nodig, die de school kan aanvragen. Meer informatie over haar begeleiding is te vinden op haar website.

Meer informatie over Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching in Oosterhout

Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching is een Basisonderwijs gelegen in Oosterhout op Leempad 6.

Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching uit Oosterhout kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Basisonderwijs in de buurt van Oosterhout? Dan ben je bij Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching op de juiste plek. Bij Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Basisonderwijs is gelegen aan Leempad 6 in Oosterhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterhout of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching. Je kan Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching telefonisch bereiken op: 31 6 51204278 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bregjehoeks.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Bregje Hoeks - Jeugd Breincoach en Remedial Teaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk Bregje Hoeks – Jeugd Breincoach en Remedial Teaching

Bezoekers bekeken ook