Praktijk Boost, kinder- en leercoach

Praktijk Boost, kinder- en leercoach is een Bijles gelegen aan Rijksweg 100 in Gaanderen.

Praktijk Boost biedt trainingen aan genaamd 'Ik leer leren', die kinderen vanaf 10 jaar helpt ontdekken hoe ze het beste kunnen leren. De training kan zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen via het contactformulier op de website of via andere contactgegevens. Ook is het mogelijk om langs te komen bij de praktijk in Gaanderen voor een kennismaking. Daarbij wordt ook verwezen naar de socialmedia kanalen van Praktijk Boost.

Meer informatie over Praktijk Boost, kinder- en leercoach in Gaanderen

Praktijk Boost, kinder- en leercoach is een Bijles gelegen in Gaanderen op Rijksweg 100.

Praktijk Boost, kinder- en leercoach uit Gaanderen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk Boost, kinder- en leercoach en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Gaanderen? Dan ben je bij Praktijk Boost, kinder- en leercoach op de juiste plek. Bij Praktijk Boost, kinder- en leercoach kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Rijksweg 100 in Gaanderen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gaanderen of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk Boost, kinder- en leercoach. Je kan Praktijk Boost, kinder- en leercoach telefonisch bereiken op: 31 6 22479223 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.monique-boost.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk Boost, kinder- en leercoach en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk Boost, kinder- en leercoach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Boost, kinder- en leercoach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk Boost, kinder- en leercoach

Bezoekers bekeken ook