Check5 Sittard - Wilhelminastraat

Check5 Sittard - Wilhelminastraat is een Bijles gelegen aan Wilhelminastraat 14, 14a in Sittard.

Bij Check5 Sittard kunnen leerlingen terecht voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. Het team staat 5 dagen per week klaar om te helpen met het maken van huiswerk en het verbeteren van studievaardigheden. Leerlingen kunnen in kleine groepjes hun huiswerk maken en worden overhoord en geholpen met het plannen. Check5 biedt ook bijlessen aan in bijna alle vakken voor basisschoolleerlingen en MBO/HBO studenten. Tijdens toetsweken is er een toeslag voor huiswerkbegeleiding en zijn er aangepaste openingstijden. Check5 Sittard heeft een goede samenwerking met het Trevianum en DaCapo College en biedt een mooie vestiging met aparte ruimtes voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. Voordat je start met huiswerkbegeleiding is er een intakegesprek om advies te ontvangen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de Vestigingsmanager of kan er langsgekomen worden bij de vestiging.

Meer informatie over Check5 Sittard - Wilhelminastraat in Sittard

Check5 Sittard - Wilhelminastraat is een Bijles gelegen in Sittard op Wilhelminastraat 14, 14a.

Check5 Sittard - Wilhelminastraat uit Sittard kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Check5 Sittard - Wilhelminastraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Check5 Sittard - Wilhelminastraat op de juiste plek. Bij Check5 Sittard - Wilhelminastraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Wilhelminastraat 14, 14a in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen kan contact opnemen met Check5 Sittard - Wilhelminastraat. Je kan Check5 Sittard - Wilhelminastraat telefonisch bereiken op: 31 43 362 7232 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://check5.nl/vestigingen/sittard/?utm_source=gmb&utm_medium=local-listing&utm_campaign=sittard

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Check5 Sittard - Wilhelminastraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Check5 Sittard - Wilhelminastraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Check5 Sittard - Wilhelminastraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Check5 Sittard – Wilhelminastraat

Bezoekers bekeken ook