Op Maat Studiebegeleiding Vught

Op Maat Studiebegeleiding Vught is een Bijles gelegen aan Aloysiuslaan 2 in Vught.

Op Maat Studiebegeleiding biedt huiswerkbegeleiding, trainingen en bijles aan voor kinderen op de basisschool en het voortgezet onderwijs. De huiswerkbegeleiding is gericht op het bieden van de juiste ondersteuning aan kinderen en het ontlasten van ouders. De trainingen zijn intensief en kleinschalig en zijn gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden. Bij de bijles voor de basisschool wordt gekeken naar de achterstanden op het gebied van taal en rekenen en wordt er afgestemd op het kind en de school om de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen van het kind te ontwikkelen. Daarnaast biedt Op Maat ook een brugklascursus aan om kinderen een goede start te geven op de middelbare school. Op Maat Studiebegeleiding staat bekend om hun nieuwsgierigheid, positiviteit, eigenwijsheid en betrokkenheid bij hun leerlingen. Daarnaast worden er 6 principes van kennisverwerving besproken in het boek 'leren zichtbaar maken'. Als u interesse heeft in de ondersteuning van Op Maat Studiebegeleiding, kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Op Maat Studiebegeleiding Vught in Vught

Op Maat Studiebegeleiding Vught is een Bijles gelegen in Vught op Aloysiuslaan 2.

Op Maat Studiebegeleiding Vught uit Vught kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Op Maat Studiebegeleiding Vught en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Vught? Dan ben je bij Op Maat Studiebegeleiding Vught op de juiste plek. Bij Op Maat Studiebegeleiding Vught kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Aloysiuslaan 2 in Vught. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vught of niet, iedereen kan contact opnemen met Op Maat Studiebegeleiding Vught. Je kan Op Maat Studiebegeleiding Vught telefonisch bereiken op: 31 73 782 0415 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.opmaatstudiebegeleiding.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Op Maat Studiebegeleiding Vught en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Op Maat Studiebegeleiding Vught? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op Maat Studiebegeleiding Vught het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Op Maat Studiebegeleiding Vught

Bezoekers bekeken ook