Nieuwstraat

Nieuwstraat is een Bijles gelegen aan Nieuwstraat 22 in Oosterhout.

Lyceo Oosterhout biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan in Oosterhout. Ze zijn gevestigd in de buurt van het MGR. Frencken College, waardoor het makkelijk bereikbaar is. Daarnaast bieden ze ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Mitra Haideri is de vestigingsmanager en staat klaar voor scholen, ouders en leerlingen in Oosterhout en omgeving. Het doel van Lyceo is om in een rustige en fijne sfeer de leervaardigheden van leerlingen te verbeteren. Ze kijken naar het individu en werken samen aan het ontwikkelen van studievaardigheden en het opbouwen van een stevige basis voor de toekomst. Bij huiswerkbegeleiding helpen ze leerlingen met plannen en overhoren ze het huiswerk. Voordat je start met huiswerkbegeleiding heb je een intakegesprek met je ouders. Lyceo is telefonisch bereikbaar en heeft openingstijden voor huiswerkbegeleiding. Ze bieden ook bijles, basisschoolbegeleiding, studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangstreductietraining aan.

Meer informatie over Nieuwstraat in Oosterhout

Nieuwstraat is een Bijles gelegen in Oosterhout op Nieuwstraat 22.

Nieuwstraat uit Oosterhout kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Nieuwstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Oosterhout? Dan ben je bij Nieuwstraat op de juiste plek. Bij Nieuwstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Nieuwstraat 22 in Oosterhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterhout of niet, iedereen kan contact opnemen met Nieuwstraat. Je kan Nieuwstraat telefonisch bereiken op: 31 6 25682532 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/oosterhout/nieuwstraat/?utm_source=GMB&utm_medium=oosterhout-studiekring&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Nieuwstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Nieuwstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Nieuwstraat

Bezoekers bekeken ook