Lyceo Kesteren - Vicuslaan

Lyceo Kesteren - Vicuslaan is een Bijles gelegen aan Vicuslaan 2 in Kesteren.

Bij Lyceo Kesteren - Pantarijn wordt huiswerkbegeleiding en bijles aangeboden op de Pantarijn school. De begeleiding wordt in overleg met de leerling en ouders vooraf en tussentijds geregeld. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een prettige sfeer waar hard gewerkt wordt, maar er ook ruimte is voor ontspanning. De begeleiders helpen de leerlingen met vaardigheden zoals plannen, organiseren en het begrijpen van moeilijke opdrachten. Er wordt ook ondersteuning geboden bij het leren voor toetsen. De openingstijden van de huiswerkbegeleiding zijn te vinden op de website. Daarnaast biedt Lyceo ook bijles aan voor specifieke vakken. De bijles kan zowel online als op school plaatsvinden en er kunnen afspraken gemaakt worden in overleg met ouders en docenten.

Meer informatie over Lyceo Kesteren - Vicuslaan in Kesteren

Lyceo Kesteren - Vicuslaan is een Bijles gelegen in Kesteren op Vicuslaan 2.

Lyceo Kesteren - Vicuslaan uit Kesteren kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Kesteren - Vicuslaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Kesteren? Dan ben je bij Lyceo Kesteren - Vicuslaan op de juiste plek. Bij Lyceo Kesteren - Vicuslaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vicuslaan 2 in Kesteren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kesteren of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Kesteren - Vicuslaan. Je kan Lyceo Kesteren - Vicuslaan telefonisch bereiken op: 31 71 790 0040 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/kesteren/pantarijn/?utm_source=GMB&utm_medium=kesteren-pantarijn&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Kesteren - Vicuslaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Kesteren - Vicuslaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Kesteren - Vicuslaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Kesteren – Vicuslaan

Bezoekers bekeken ook