Reken + Taal praktijk ik leer het

Reken + Taal praktijk ik leer het is een Bijles gelegen aan Langkamp 6 in Dalfsen.

Dit artikel gaat over de gespecialiseerde leerkracht RT-juf Marloes die individuele extra begeleiding biedt aan kinderen die moeite hebben op school. Ze biedt advies en begeleiding aan kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs en volwassenen. Er worden verschillende vormen van ondersteuning aangeboden, zoals remedial teaching, bijles, huiswerkbegeleiding en kindercoaching. Marloes is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met moeite met rekenen, taal en huiswerk. Ze werkt met een vaste structuur van intake, lessen en evaluatie. Daarnaast biedt ze ook hulp aan scholen en is ze aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers.

Meer informatie over Reken + Taal praktijk ik leer het in Dalfsen

Reken + Taal praktijk ik leer het is een Bijles gelegen in Dalfsen op Langkamp 6.

Reken + Taal praktijk ik leer het uit Dalfsen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Reken + Taal praktijk ik leer het en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Dalfsen? Dan ben je bij Reken + Taal praktijk ik leer het op de juiste plek. Bij Reken + Taal praktijk ik leer het kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Langkamp 6 in Dalfsen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dalfsen of niet, iedereen kan contact opnemen met Reken + Taal praktijk ik leer het. Je kan Reken + Taal praktijk ik leer het telefonisch bereiken op: 31 6 34994462 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.ikleerhet.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Reken + Taal praktijk ik leer het en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Reken + Taal praktijk ik leer het? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reken + Taal praktijk ik leer het het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Reken + Taal praktijk ik leer het

Bezoekers bekeken ook