Studiehulp.NU

Studiehulp.NU is een Huiswerkinstituut gelegen aan Kerklaan 30 in Haren.

Studiehulp.NU biedt huiswerkbegeleiding, studiecoaching en bijlessen aan voor alle vakken. Ze hebben ook een speciaal programma genaamd "Goede Start!" met 20% korting voor leerlingen die volgend jaar naar de brugklas gaan. Ze bieden verschillende vormen van begeleiding aan, zoals huiswerkbegeleiding, studiecoaching, het Studiehulp.NU Examenjaar, bijles, Rent-a-Chair en maatwerk. Ze ondersteunen leerlingen bij het maken van bewuste keuzes en het nemen van eigen verantwoordelijkheid, zodat ze uiteindelijk zelfstandig en vol zelfvertrouwen verder kunnen. Ouders kunnen de vorderingen van hun kinderen volgen via dagverslagen in HOMi. Studiehulp.NU nodigt ouders en leerlingen uit om een bezoek te brengen aan hun locatie om kennis te maken en de sfeer te proeven. De contactgegevens van Studiehulp.NU zijn te vinden op hun website. De openingstijden variëren, maar ze zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 10:30 uur tot 18:30 uur en op vrijdag van 10:30 uur tot 17:30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn ze ook geopend, maar met aangepaste openingstijden.

Meer informatie over Studiehulp.NU in Haren

Studiehulp.NU is een Huiswerkinstituut gelegen in Haren op Kerklaan 30.

Studiehulp.NU uit Haren kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiehulp.NU en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Haren? Dan ben je bij Studiehulp.NU op de juiste plek. Bij Studiehulp.NU kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Kerklaan 30 in Haren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haren of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiehulp.NU. Je kan Studiehulp.NU telefonisch bereiken op: 31 50 767 6060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiehulp.nu/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiehulp.NU en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiehulp.NU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiehulp.NU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiehulp.NU

Bezoekers bekeken ook