Meester Andreas

Meester Andreas is een Onderwijsinstelling gelegen aan Bijlestaal 40T in Broek op Langedijk.

Meester Andreas is een specialist in onderwijs en coaching voor basisschool- en middelbare schoolleerlingen. Ze begrijpen dat elk kind uniek is en individuele aandacht en begeleiding nodig heeft. Ze geloven in een holistische benadering van onderwijs en coaching, waarbij ze niet alleen focussen op academische prestaties, maar ook op de algehele persoonlijke ontwikkeling van het kind. Ze bieden huiswerkbegeleiding, bijles, coaching, examentraining en remedial teaching aan. Ze ondersteunen onder andere bij vakken zoals spelling, rekenen, technisch lezen en begrijpend lezen. Ze bieden ook trainingen aan voor bijvoorbeeld dyscalculie, dyslexie en ADHD, en helpen kinderen met leerproblemen. Meester Andreas is gevestigd op Bijlestaal 40T in Broek op Langedijk.

Meer informatie over Meester Andreas in Broek op Langedijk

Meester Andreas is een Onderwijsinstelling gelegen in Broek op Langedijk op Bijlestaal 40T.

Meester Andreas uit Broek op Langedijk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Meester Andreas en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van Broek op Langedijk? Dan ben je bij Meester Andreas op de juiste plek. Bij Meester Andreas kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Bijlestaal 40T in Broek op Langedijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Broek op Langedijk of niet, iedereen kan contact opnemen met Meester Andreas. Je kan Meester Andreas telefonisch bereiken op: 31 6 40422917 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.meesterandreas.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Meester Andreas en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Meester Andreas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meester Andreas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Meester Andreas

Bezoekers bekeken ook