RT- en coachingspraktijk Engel

RT- en coachingspraktijk Engel is een Bijles gelegen aan De Schouwgraaf 25 in Ulft.

In deze tekst wordt de praktijk van Nicole Engel geïntroduceerd. Ze biedt onderwijsbegeleiding en bijles aan leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Ze helpt leerlingen met verschillende problemen, zoals studeren op efficiënte wijze, concentratie, planning, motivatie, faalangst en afleiding van mobiele telefoons en computers. Nicole heeft veel ervaring in het onderwijs en heeft zich gespecialiseerd in het geven van studiebegeleiding en bijles. Ze heeft onder andere gewerkt in de huiswerkklas van het Ludgercollege en begeleidt leerlingen van het Almende College. Verder wordt er in de tekst ook gesproken over opruimen en worden er aanbevelingen gegeven van tevreden ouders en leerlingen.

Meer informatie over RT- en coachingspraktijk Engel in Ulft

RT- en coachingspraktijk Engel is een Bijles gelegen in Ulft op De Schouwgraaf 25.

RT- en coachingspraktijk Engel uit Ulft kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT- en coachingspraktijk Engel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Ulft? Dan ben je bij RT- en coachingspraktijk Engel op de juiste plek. Bij RT- en coachingspraktijk Engel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan De Schouwgraaf 25 in Ulft. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ulft of niet, iedereen kan contact opnemen met RT- en coachingspraktijk Engel. Je kan RT- en coachingspraktijk Engel telefonisch bereiken op: 31 6 46112879 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijles-ulft.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT- en coachingspraktijk Engel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT- en coachingspraktijk Engel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT- en coachingspraktijk Engel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT- en coachingspraktijk Engel

Bezoekers bekeken ook