De Vlinder Remedial Teaching

De Vlinder Remedial Teaching is een Bijles gelegen aan Dorpsstraat 52 in Koekange.

De tekst gaat over 'De Vlinder', een praktijk voor Remedial Teaching geleid door Christina Bakker-Nijmeijer in Koekange. De praktijk richt zich voornamelijk op leerlingen in de basisschoolleeftijd, maar biedt ook hulp aan volwassenen die moeite hebben met lezen en schrijven. De hulp die wordt aangeboden omvat onder andere dyslexie, dyscalculie, lezen, spelling, taalontwikkeling, rekenen, schrijven, concentratie, werkethiek, CITO-eindtoets/entreetoets, het leren van de Nederlandse taal, huiswerkbegeleiding en begeleiding van volwassenen. Christina Bakker-Nijmeijer is een ervaren remedial teacher, intern begeleider en dyslexiespecialist, en is geregistreerd bij de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers). Ze blijft haar kennis up-to-date houden door het volgen van cursussen en studiedagen.

Meer informatie over De Vlinder Remedial Teaching in Koekange

De Vlinder Remedial Teaching is een Bijles gelegen in Koekange op Dorpsstraat 52.

De Vlinder Remedial Teaching uit Koekange kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Vlinder Remedial Teaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Koekange? Dan ben je bij De Vlinder Remedial Teaching op de juiste plek. Bij De Vlinder Remedial Teaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Dorpsstraat 52 in Koekange. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koekange of niet, iedereen kan contact opnemen met De Vlinder Remedial Teaching. Je kan De Vlinder Remedial Teaching telefonisch bereiken op: 31 522 452 094 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.devlinder-rt.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Vlinder Remedial Teaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Vlinder Remedial Teaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vlinder Remedial Teaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Vlinder Remedial Teaching

Bezoekers bekeken ook