Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen

Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen is een Bijles gelegen aan Orchideestraat 85 in Groningen.

ABACUS-Bijlesinstituut is een ervaren bijlesorganisatie met meer dan 25 jaar ervaring. Ze hebben de Infratest-prijs ontvangen voor beste bijlessen en ouders geven ABACUS gemiddeld een 9. Uit onderzoek blijkt dat 97% van de leerlingen betere cijfers haalt of ze stabiliseert na het volgen van ABACUS bijlessen. Gemiddeld scoren leerlingen 1.15 punt hoger door de bijlessen en 95% van de ouders beveelt ABACUS bijlessen aan. Het ABACUS-Concept houdt rekening met de behoeften van elk kind en benadrukt het belang van een goede klik tussen de bijlesdocent en de leerling. Ze bieden bijlessen aan voor verschillende vakken op verschillende niveaus. ABACUS geeft individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding bij de leerling thuis en heeft al vele successen behaald. Ze hebben verschillende onderscheidingen ontvangen en zijn actief door heel Nederland. Een bijlesdocent kan beter de leerproblemen en leerachterstanden van een leerling ontdekken en de bijlessen afstemmen op de persoonlijke leerstijl. ABACUS-Bijlesinstituut staat klaar om ouders verder te helpen.

Meer informatie over Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen in Groningen

Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen is een Bijles gelegen in Groningen op Orchideestraat 85.

Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen uit Groningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen op de juiste plek. Bij Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Orchideestraat 85 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen. Je kan Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen telefonisch bereiken op: 31 50 204 4019 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.abacus-bijlessen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Abacus Bijlesinstituut Groningen/Assen

Bezoekers bekeken ook