Leerplein Zwolle

Leerplein Zwolle is een Bijles gelegen aan Mannagras 33 in Zwolle.

Leerplein Zwolle is een onderwijsondersteuningscentrum dat bijles, huiswerkbegeleiding, logopedie en coaching aanbiedt aan kinderen van de basisschool en jongeren in het voortgezet onderwijs. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring en hebben al meer dan 9250 lessen gegeven aan tevreden klanten. Ze bieden bijles aan kinderen van de basisschool en speciaal onderwijs voor vakken zoals rekenen, begrijpend lezen, spelling en meer. Ze bieden ook logopedie aan kinderen van 0 tot 18 jaar voor problemen met taal, tekstbegrip, mondmotoriek en communicatiestoornissen. Daarnaast geven ze huiswerkbegeleiding aan alle klassen en niveaus van het voortgezet onderwijs en helpen ze MBO- en HBO-studenten met het plannen en structureren van hun huiswerk. Ze bieden ook coaching aan jongeren met hoogbegaafdheid of autisme. Leerplein Zwolle staat bekend om hun persoonlijke aanpak en individuele begeleiding, waardoor kinderen weer zelfvertrouwen krijgen en betere schoolresultaten behalen.

Meer informatie over Leerplein Zwolle in Zwolle

Leerplein Zwolle is een Bijles gelegen in Zwolle op Mannagras 33.

Leerplein Zwolle uit Zwolle kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Leerplein Zwolle en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Leerplein Zwolle op de juiste plek. Bij Leerplein Zwolle kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Mannagras 33 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen kan contact opnemen met Leerplein Zwolle. Je kan Leerplein Zwolle telefonisch bereiken op: 31 6 40292289 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://leerpleinzwolle.nl/index.html

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Leerplein Zwolle en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Leerplein Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leerplein Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Leerplein Zwolle

Bezoekers bekeken ook