Berg Taal

Berg Taal is een Bijles gelegen aan Zijdevlinder 110 in Nijkerk.

BergTaal biedt bijles Nederlands, citotraining en huiswerkbegeleiding aan. Ze hebben ervaren en bevoegde docenten die flexibel zijn in het tijdstip van de lessen en geen dure overeenkomsten vereisen. Daarnaast bieden ze ook de service om scripties en profielwerkstukken te laten redigeren en gesproken interviews te transcriberen. BergTaal wordt geleid door Marjan van de Berg BSc, BA en is gevestigd in Nijkerk/Amersfoort.

Meer informatie over Berg Taal in Nijkerk

Berg Taal is een Bijles gelegen in Nijkerk op Zijdevlinder 110.

Berg Taal uit Nijkerk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Berg Taal en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Nijkerk? Dan ben je bij Berg Taal op de juiste plek. Bij Berg Taal kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zijdevlinder 110 in Nijkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijkerk of niet, iedereen kan contact opnemen met Berg Taal. Je kan Berg Taal telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://bergtaal.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Berg Taal en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Berg Taal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berg Taal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Berg Taal

Bezoekers bekeken ook