StimuLeren

StimuLeren is een Bijles gelegen aan Tuinlaan 105 in Borne.

StimuLeren biedt individuele bijles voor kinderen op de basisschool. Ze kunnen helpen met het stimuleren van het leesproces, rekenhulp en huiswerkbegeleiding. De begeleiding is gericht op het verminderen van leerproblemen en het bevorderen van vooruitgang. Er wordt vaak gebruik gemaakt van bewegend leren, omdat dit de concentratie en het zelfvertrouwen bevordert. StimuLeren biedt ook hulp bij kernvakken, huiswerkbegeleiding en Cito-training. Daarnaast bieden ze begeleiding aan scholen in de vorm van zorgarrangementen, remedial teaching en instructie voor kleine groepen. Judith Hegeman, de oprichter van StimuLeren, heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs en heeft een grote interesse in de didactiek van het lesgeven.

Meer informatie over StimuLeren in Borne

StimuLeren is een Bijles gelegen in Borne op Tuinlaan 105.

StimuLeren uit Borne kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij StimuLeren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Borne? Dan ben je bij StimuLeren op de juiste plek. Bij StimuLeren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Tuinlaan 105 in Borne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Borne of niet, iedereen kan contact opnemen met StimuLeren. Je kan StimuLeren telefonisch bereiken op: 31 6 53918374 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stimuleren.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar StimuLeren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij StimuLeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StimuLeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. StimuLeren

Bezoekers bekeken ook