Learnr

Learnr is een Onderwijsinstelling gelegen aan Boomblauwtje 60 in Apeldoorn.

Learnr biedt online bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan voor kinderen die moeite hebben met specifieke vakken. Het bedrijf zorgt voor persoonlijk contact en maakt gebruik van vakkundige docenten die maatwerkoplossingen bieden. Learnr creëert een veilige en leerzame omgeving waarin kinderen succesvolle resultaten kunnen behalen. Het doel van Learnr is om een veilige, vertrouwde en leerzame omgeving te creëren voor kinderen, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Ze werken met dezelfde schoolboeken als de kinderen en bieden ruimte en tijd voor vragen. Learnr biedt online bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan en werkt met deskundige en gecertificeerde docenten. De organisatie is gericht op kwaliteit en biedt scherpe en betaalbare tarieven.

Meer informatie over Learnr in Apeldoorn

Learnr is een Onderwijsinstelling gelegen in Apeldoorn op Boomblauwtje 60.

Learnr uit Apeldoorn kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Learnr en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Learnr op de juiste plek. Bij Learnr kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Boomblauwtje 60 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen kan contact opnemen met Learnr. Je kan Learnr telefonisch bereiken op: 31 6 18831568 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://learnr.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Learnr en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Learnr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Learnr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Learnr

Bezoekers bekeken ook