Simplex Student

Simplex Student is een Bijles gelegen aan Lievershil 1 in Zwijndrecht.

Simplex Student is een bijlesinstituut dat bestaat uit een team van studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het team bestaat uit Getoar, Niels, Maikel en Steven. Getoar is een tweedejaars econometrie & economie student en geeft werkgroepen aan eerstejaars economiestudenten als Teaching Assistant. Niels is een economie student en geeft bijles in wiskunde A en economie op alle niveaus. Maikel heeft zijn BSc Technische Geneeskunde afgerond en geeft bijles in bèta vakken zoals wiskunde B, natuurkunde en scheikunde. Simplex Student biedt tentamentrainingen, 1-op-1 bijlessen en video's aan om leerlingen te ondersteunen in hun leerproces. Ze zijn actief op verschillende locaties en bieden de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van tentamentrainingen en acties.

Meer informatie over Simplex Student in Zwijndrecht

Simplex Student is een Bijles gelegen in Zwijndrecht op Lievershil 1.

Simplex Student uit Zwijndrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Simplex Student en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zwijndrecht? Dan ben je bij Simplex Student op de juiste plek. Bij Simplex Student kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Lievershil 1 in Zwijndrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwijndrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met Simplex Student. Je kan Simplex Student telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.simplexstudent.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Simplex Student en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Simplex Student? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Simplex Student het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Simplex Student

Bezoekers bekeken ook