Juf Francien

Juf Francien is een Bijles gelegen aan Bloemenstraat 28 in Bemmel.

Juf Francien, een voormalige basisschoollerares, biedt bijles aan basisschoolkinderen in Bemmel. Ze heeft 36 jaar in het basisonderwijs gewerkt en geeft nu bijlessen om kinderen vooruit te helpen. De bijlessen zijn individueel en duren 45 minuten. De lesinhoud wordt afgestemd tijdens een intakegesprek met het kind en de ouders. De kosten zijn € 20 per les en de lessen vinden plaats bij Juf Francien thuis. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Meer informatie over Juf Francien in Bemmel

Juf Francien is een Bijles gelegen in Bemmel op Bloemenstraat 28.

Juf Francien uit Bemmel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Juf Francien en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Bemmel? Dan ben je bij Juf Francien op de juiste plek. Bij Juf Francien kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Bloemenstraat 28 in Bemmel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bemmel of niet, iedereen kan contact opnemen met Juf Francien. Je kan Juf Francien telefonisch bereiken op: 31 6 31086866 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.juffrancien.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Juf Francien en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Juf Francien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juf Francien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Juf Francien

Bezoekers bekeken ook