Instituut Kairos

Instituut Kairos is een Bijles gelegen aan Vroedschapstraat 11 in Gorinchem.

Instituut Kairos biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen van alle niveaus. Het team bestaat uit ervaren docenten en de beste leerlingen van het Camphusianum. Ze helpen bij achterstanden, moeilijke vakken en het verbeteren van studievaardigheden. Huiswerkbegeleiding start weer in september 2023 en inschrijven kan flexibel en online. Het instituut is gevestigd op het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem. Voor meer informatie en vragen kan er contact worden opgenomen via info@kairosinstituut.nl.

Meer informatie over Instituut Kairos in Gorinchem

Instituut Kairos is een Bijles gelegen in Gorinchem op Vroedschapstraat 11.

Instituut Kairos uit Gorinchem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Instituut Kairos en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Instituut Kairos op de juiste plek. Bij Instituut Kairos kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vroedschapstraat 11 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen kan contact opnemen met Instituut Kairos. Je kan Instituut Kairos telefonisch bereiken op: 31 6 33050077 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kairosinstituut.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Instituut Kairos en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Instituut Kairos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instituut Kairos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Instituut Kairos

Bezoekers bekeken ook