Impact Academie - Meer dan bijles!

Impact Academie - Meer dan bijles! is een Bijles gelegen aan Reitzstraat 145 in Amsterdam.

De Impact Academie biedt verschillende diensten aan om leerlingen te helpen met het wegwerken van achterstanden. Ze bieden 1-op-1 bijlessen aan, gegeven door ervaren en gepassioneerde bijlesdocenten. Daarnaast zijn er bijlessen in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen, voor kinderen van groep 4 tot en met de bovenbouw VWO. Ook bieden ze Cito-trainingen aan in kleine groepjes, waarbij er tijd en ruimte is om de leesstrategieën en rekenvaardigheden te beheersen. Voor meer informatie en inschrijvingen kan er contact worden opgenomen met de Impact Academie.

Meer informatie over Impact Academie - Meer dan bijles! in Amsterdam

Impact Academie - Meer dan bijles! is een Bijles gelegen in Amsterdam op Reitzstraat 145.

Impact Academie - Meer dan bijles! uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Impact Academie - Meer dan bijles! en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Impact Academie - Meer dan bijles! op de juiste plek. Bij Impact Academie - Meer dan bijles! kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Reitzstraat 145 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Impact Academie - Meer dan bijles!. Je kan Impact Academie - Meer dan bijles! telefonisch bereiken op: 31 6 40943859 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.impact-academie.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Impact Academie - Meer dan bijles! en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Impact Academie - Meer dan bijles!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Impact Academie - Meer dan bijles! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Impact Academie – Meer dan bijles!

Bezoekers bekeken ook