Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen aan Hommerter Allee 9 in Amstenrade.

Studie-extra biedt verschillende vormen van studiebegeleiding aan, zoals huiswerkbegeleiding, bijles, eindexamentraining, faalangsttraining en kindercoaching. Bij huiswerkbegeleiding krijgen leerlingen individuele aandacht, structuur en uitleg in een rustige omgeving. Bijles wordt gegeven door ervaren vakdocenten om slechte resultaten te verbeteren of als voorbereiding op een belangrijke toets. Eindexamentrainingen zijn beschikbaar voor verschillende vakken en niveaus. Faalangstreductietraining is gericht op het helpen van kinderen en jongvolwassenen die last hebben van faalangst. Ten slotte biedt Studie-extra kindercoaching aan voor kinderen die niet goed in hun vel zitten of uit balans zijn. Contactgegevens van Sandra Bisschops, de oprichter van Studie-extra, zijn ook vermeld.

Meer informatie over Huiswerkbegeleiding in Amstenrade

Huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen in Amstenrade op Hommerter Allee 9.

Huiswerkbegeleiding uit Amstenrade kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amstenrade? Dan ben je bij Huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hommerter Allee 9 in Amstenrade. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amstenrade of niet, iedereen kan contact opnemen met Huiswerkbegeleiding. Je kan Huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 20454443 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studie-extra.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook