Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 is een Bijles gelegen aan Munterslaan 4 B in Haarlem.

Bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding kunnen middelbare scholieren en kinderen uit groep 8 terecht voor persoonlijke huiswerkbegeleiding. Hier leren zij de vaardigheden om hun huiswerk zelfstandig te maken en te plannen, zodat ze betere resultaten behalen en meer vrije tijd overhouden. Het huiswerkinstituut in Haarlem organiseert ook regelmatig leuke activiteiten om het plezier in de huiswerkbegeleiding te vergroten. De hoofdbegeleiders Jan en Bas zijn tevens docenten op een middelbare school, waardoor hun begeleiding goed aansluit op de dagelijkse praktijk. De kosten voor huiswerkbegeleiding zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het jaar waarin de leerling zit en het aantal dagen per week dat gekozen wordt. Voor meer informatie en een kosteloos intakegesprek kan er contact worden opgenomen met Jan of Bas.

Meer informatie over Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 in Haarlem

Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 is een Bijles gelegen in Haarlem op Munterslaan 4 B.

Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 uit Haarlem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 op de juiste plek. Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Munterslaan 4 B in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen kan contact opnemen met Huiswerkbegeleiding Haarlem H2. Je kan Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 telefonisch bereiken op: 31 6 47489610 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hkwadraat.nu/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Huiswerkbegeleiding Haarlem H2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huiswerkbegeleiding Haarlem H2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Huiswerkbegeleiding Haarlem H2

Bezoekers bekeken ook