Het WiskundeLab

Het WiskundeLab is een Bijles gelegen aan Zestienhovenstraat 31 in Rotterdam.

Het WiskundeLab in Rotterdam biedt bijles en ondersteuningstrajecten aan voor wiskunde en rekenen. Deze diensten zijn beschikbaar voor leerlingen van de basisschool, middelbare school en hoger onderwijs. Het WiskundeLab biedt ook online lessen aan. Daarnaast is er een zelfstandige interim-docent beschikbaar voor scholen met een tijdelijke vacature voor wiskunde. Het doel van het WiskundeLab is om het plezier in wiskunde bij leerlingen terug te brengen. Er wordt gekeken naar de beste aanpak voor ieder kind en er wordt samen geëxperimenteerd om de optimale werkwijze te vinden. Na aanmelding vindt er een gratis intakegesprek plaats om te bepalen of er genoeg klik is voor een samenwerking. Het WiskundeLab is laagdrempelig en flexibel. Er zijn positieve ervaringen van cliënten die Rakesh, de bijlesdocent, aanbevelen. Het WiskundeLab is gevestigd in Rotterdam en contactgegevens zijn beschikbaar op de website.

Meer informatie over Het WiskundeLab in Rotterdam

Het WiskundeLab is een Bijles gelegen in Rotterdam op Zestienhovenstraat 31.

Het WiskundeLab uit Rotterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Het WiskundeLab en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Het WiskundeLab op de juiste plek. Bij Het WiskundeLab kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zestienhovenstraat 31 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Het WiskundeLab. Je kan Het WiskundeLab telefonisch bereiken op: 31 6 23925373 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetwiskundelab.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Het WiskundeLab en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Het WiskundeLab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het WiskundeLab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Het WiskundeLab

Bezoekers bekeken ook