RT-praktijk Vooruit

RT-praktijk Vooruit is een Bijles gelegen aan De Vriesstraat 1 in Elst.

In de tekst wordt aangegeven dat er momenteel geen advies is om de praktijk te sluiten vanwege Covid-19. Daarnaast wordt er gesproken over de training "Ik leer leren", die bedoeld is voor kinderen uit groep 8 en leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Verder biedt Vooruit specifieke hulp op gebieden zoals rekenen, lezen, spelling, toetstraining, studievaardigheden en huiswerk. Ze bieden ook begeleiding aan ouders, onderwijsinstellingen en leerlingen uit verschillende onderwijsniveaus, zowel binnen als buiten schoolvakanties en zowel in de praktijkruimte, op school als bij de leerling thuis.

Meer informatie over RT-praktijk Vooruit in Elst

RT-praktijk Vooruit is een Bijles gelegen in Elst op De Vriesstraat 1.

RT-praktijk Vooruit uit Elst kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT-praktijk Vooruit en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Elst? Dan ben je bij RT-praktijk Vooruit op de juiste plek. Bij RT-praktijk Vooruit kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan De Vriesstraat 1 in Elst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Elst of niet, iedereen kan contact opnemen met RT-praktijk Vooruit. Je kan RT-praktijk Vooruit telefonisch bereiken op: 31 481 354 784 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rtpraktijkvooruit.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT-praktijk Vooruit en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT-praktijk Vooruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT-praktijk Vooruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT-praktijk Vooruit

Bezoekers bekeken ook