1. producten
  2. Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm..

Specificaties Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Merk

Marvel

Kleur

Multi

Materiaal

Polyester

Volume

1 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm


Breedte: 30 cm


Diepte:

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Gymtas

Omschrijving van Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Deze Spiderman school rugtas is de perfecte keuze voor sportieve kinderen. De tas is gemaakt van sterk polyester en heeft een afmeting van 40x30 cm. De koordjes aan de bovenkant maken het gemakkelijk om de tas te sluiten en bieden een extra gevoel van veiligheid. Het kleurrijke Marvel Spiderman ontwerp maakt de tas extra bijzonder en zal zeker een glimlach op het gezicht van je kind toveren. De tas heeft voldoende ruimte voor het meenemen van sportartikelen, zoals schoenen, kleding, een handdoek en andere spullen. De lus aan de bovenkant maakt het gemakkelijk om de tas te dragen en is ideaal voor op school, naar de sportschool, naar vrienden, of voor als je kind gaat kamperen. Het materiaal is sterk, duurzaam en zorgt ervoor dat de tas mooi blijft, zelfs na jarenlang gebruik. De tas is een geweldig cadeau voor elk kind dat houdt van Spiderman.

Veelgestelde vragen over Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 40 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte
  • Volume: 1 l

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. is gemaakt van Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. en komt standaard in Multi.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. is specifiek Gymtas.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. heeft 1. Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen