E. Ruitenberg

E. Ruitenberg is een Bijles gelegen aan Hessenweg 8 in Dalfsen.

Dit artikel gaat over het belang van verandertaal in communicatie en het trainen van deze vaardigheden. Esther Ruitenberg is de oprichter en trainer van het bedrijf Groei in Verandertaal, dat communicatietrainingen verzorgt voor zorgverleners. Het doel van deze trainingen is om professionals te leren hoe ze waardevolle gesprekken kunnen voeren, waarbij de zorgvrager centraal staat en er ruimte is voor eigen keuzes en doelen. De trainingen zijn gebaseerd op Motiverende Gespreksvoering (MGV), een gespreksstijl die gericht is op samenwerking en het stimuleren van verandertaal. MGV helpt mensen om hun ambivalentie over verandering op te lossen en hun innerlijke doelen en drijfveren te ontdekken. De methode maakt gebruik van gespreksvaardigheden zoals open vragen stellen en reflectief luisteren, en een basishouding van samenwerking, motivatie en autonomie-ondersteuning. Het succes van MGV is wetenschappelijk bewezen. Groei in Verandertaal biedt maatwerktrainingen aan en is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Meer informatie over E. Ruitenberg in Dalfsen

E. Ruitenberg is een Bijles gelegen in Dalfsen op Hessenweg 8.

E. Ruitenberg uit Dalfsen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij E. Ruitenberg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Dalfsen? Dan ben je bij E. Ruitenberg op de juiste plek. Bij E. Ruitenberg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hessenweg 8 in Dalfsen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dalfsen of niet, iedereen kan contact opnemen met E. Ruitenberg. Je kan E. Ruitenberg telefonisch bereiken op: 31 529 427 374 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.groei-in-verandertaal.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar E. Ruitenberg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij E. Ruitenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E. Ruitenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. E. Ruitenberg

Bezoekers bekeken ook