Studiehuis Brunssum

Studiehuis Brunssum is een Bijles gelegen aan Vinkenallee 13 in Brunssum.

Studiehuis.Brunssum is een educatieve instelling die vakinhoudelijke studielessen aanbiedt voor leerlingen vanaf het eerste jaar van het voortgezet onderwijs tot en met 6 VWO. Ze bieden ook leerondersteuning voor het basisonderwijs, zoals begrijpend lezen en rekenen. Daarnaast hebben ze zusterinstellingen die ondersteuningslessen verzorgen op scholen in de regio Parkstad en Maastricht. Studiehuis.Brunssum biedt vakinhoudelijke ondersteuning en examenbegeleiding en -training aan voor verschillende vakken. Ze streven ernaar om aan de verwachtingen van de leerlingen te voldoen en zijn bereikbaar via de contactinformatie op hun website. Het Studiehuis.Brunssum is gevestigd op Vinkenallee 13 in Brunssum en is doordeweeks geopend van 14.30 tot 21.30 uur en op zaterdag op afspraak. Ze zijn op zondag gesloten.

Meer informatie over Studiehuis Brunssum in Brunssum

Studiehuis Brunssum is een Bijles gelegen in Brunssum op Vinkenallee 13.

Studiehuis Brunssum uit Brunssum kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiehuis Brunssum en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Brunssum? Dan ben je bij Studiehuis Brunssum op de juiste plek. Bij Studiehuis Brunssum kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vinkenallee 13 in Brunssum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Brunssum of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiehuis Brunssum. Je kan Studiehuis Brunssum telefonisch bereiken op: 31 45 527 2814 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studiehuis-brunssum.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiehuis Brunssum en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiehuis Brunssum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiehuis Brunssum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiehuis Brunssum

Bezoekers bekeken ook