1. producten
  2. Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106.

Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106..

Specificaties Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106.

Merk

Lovnix

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

25 l

Afmetingen

Hoogte: 50 cm


Breedte: 30 cm


Diepte: 20 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

7

Type schooltas

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106.

De compacte wandelrugzak/wandeltas Backpack voor Dames en Heren van Lovnix TanXian Bag106 is een stijlvol ontwerp dat het uiterlijk combineert met een betrouwbare functionaliteit. Het bijzondere aan deze tas is dat deze gemaakt is van duurzaam materiaal dat licht aanvoelt, maar toch ruimte biedt voor je spullen. Er zijn 7 verschillende vakken waarin je je spullen kunt opbergen, waaronder een speciaal vak voor je laptop. De tas is dus niet alleen stijlvol en licht van gewicht, maar ook functioneel. Dit maakt de tas zeer geschikt voor mensen die veel op reis zijn en de perfecte tas zoeken om al hun spullen netjes en veilig in op te bergen. De Lovnix TanXian rugzak is daarom een absolute aanrader.

Veelgestelde vragen over Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106.

Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 50 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 20 cm
  • Volume: 25 l

Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. is gemaakt van Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. is specifiek Sportieve/technische rugzak.

Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. heeft 7. Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Compacte Wandelrugzak/Wandeltas Backpack voor Dames en Heren Alternatief North Face Lovnix TanXian Bag106. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen