Chalk & Duster Learning Centre

Chalk & Duster Learning Centre is een Bijles gelegen aan Dignahoeve Westwijk, Dignahoeve 6 in Amstelveen.

Chalk & Duster is een tutoring school die verschillende cursussen aanbiedt. Ze hebben een breed scala aan academische, verrijkende, culturele en recreatieve activiteiten om effectief leren te begeleiden. Ze bieden ook activiteiten aan tijdens lange schoolvakanties om jonge geesten actief en vermaakt te houden. Daarnaast bieden ze individuele en groepslessen aan voor specifieke vakken zoals wiskunde, wetenschap, Engels en nog veel meer. Ze hebben ook een Pre-School Learning Program genaamd SILICA, dat gericht is op het opbouwen van een sterke basis in sociale, pre-academische en algemene levensvaardigheden voor jonge kinderen. Chalk & Duster moedigt nieuwsgierigheid aan en biedt interactief en gefocust leren aan. Ze hebben ervaren leraren die gepersonaliseerde en actieve lesmethoden bieden. Ze zorgen ook voor een veilige en stimulerende omgeving waarin studenten nieuwe vaardigheden leren en diverse perspectieven waarderen. Ze hebben ook testimonials van studenten en ouders en bieden een gratis proefles aan. De locatie van Chalk & Duster Tuition Centre is in Amstelveen, Noord-Holland en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer informatie over Chalk & Duster Learning Centre in Amstelveen

Chalk & Duster Learning Centre is een Bijles gelegen in Amstelveen op Dignahoeve Westwijk, Dignahoeve 6.

Chalk & Duster Learning Centre uit Amstelveen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Chalk & Duster Learning Centre en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij Chalk & Duster Learning Centre op de juiste plek. Bij Chalk & Duster Learning Centre kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Dignahoeve Westwijk, Dignahoeve 6 in Amstelveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amstelveen of niet, iedereen kan contact opnemen met Chalk & Duster Learning Centre. Je kan Chalk & Duster Learning Centre telefonisch bereiken op: 31 6 51874703 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://chalkandduster.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Chalk & Duster Learning Centre en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Chalk & Duster Learning Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chalk & Duster Learning Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Chalk & Duster Learning Centre

Bezoekers bekeken ook