De 3 Juffen

De 3 Juffen is een Bijles gelegen aan Amsterdamsevaart 22 in Haarlem.

De 3 Juffen bieden bijles en huiswerkbegeleiding aan voor kinderen van de basisschool en de onderbouw van de middelbare school. Ze onderscheiden zich door hun jarenlange ervaring voor de klas en het aanbieden van een plusklas, waar kinderen bijvoorbeeld Spaans kunnen leren. Het team van De 3 Juffen bestaat uit Trisha, Meryem, Lies, Milan, Sven en Mathilde, die allemaal veel ervaring hebben in het onderwijs en zich inzetten om kinderen de juiste begeleiding te geven. Ouders zijn erg tevreden over De 3 Juffen en merken dat hun kinderen vooruitgang boeken en meer zelfvertrouwen krijgen.

Meer informatie over De 3 Juffen in Haarlem

De 3 Juffen is een Bijles gelegen in Haarlem op Amsterdamsevaart 22.

De 3 Juffen uit Haarlem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De 3 Juffen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De 3 Juffen op de juiste plek. Bij De 3 Juffen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Amsterdamsevaart 22 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen kan contact opnemen met De 3 Juffen. Je kan De 3 Juffen telefonisch bereiken op: 31 6 28447190 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://de3juffen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De 3 Juffen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De 3 Juffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De 3 Juffen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De 3 Juffen

Bezoekers bekeken ook