Bijles Engels Groningen

Bijles Engels Groningen is een Bijles gelegen aan Koeriersterweg 9 in Groningen.

Audrey Wijnberg is een geboren Amerikaanse die sinds 1997 in Groningen woont. Ze is werkzaam als docent Engels en geeft bijles op alle niveaus. Haar lessen duren 50 minuten en focussen op uitspraak en zinsbouw. Audrey werkt zowel vanuit huis als op locatie en hanteert een uurtarief vanaf €28,00 voor scholieren en studenten. Daarnaast kan ze ook worden ingehuurd door middelbare- en hogescholen om gespreksvaardigheidsexamens af te nemen. Ze heeft veel kennis en ervaring opgebouwd en haar specialiteiten zijn onder andere het helpen met het ontwikkelen van een TED-talk en het voorbereiden op de IELTS Academic Test. Audrey biedt ook bijles en ondersteuning voor alle niveaus, helpt met cultuurverschillen, spreken in het openbaar en heeft ervaring in de medische sector. Ze kan ook teksten redigeren en vertalen.

Meer informatie over Bijles Engels Groningen in Groningen

Bijles Engels Groningen is een Bijles gelegen in Groningen op Koeriersterweg 9.

Bijles Engels Groningen uit Groningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijles Engels Groningen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Bijles Engels Groningen op de juiste plek. Bij Bijles Engels Groningen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Koeriersterweg 9 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijles Engels Groningen. Je kan Bijles Engels Groningen telefonisch bereiken op: 31 50 311 9599 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijles-engels-groningen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijles Engels Groningen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijles Engels Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijles Engels Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijles Engels Groningen

Bezoekers bekeken ook