Berkel-B Huiswerkbegeleiding

Berkel-B Huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen aan IJsselkade 27 in Zutphen.

Berkel-B is een dyslexiespecialist die zich inzet om mensen met dyslexie te helpen. Ze bieden behandelingen aan in verschillende regio's, waaronder Hart van Brabant en Hardenberg. Ze hebben ook een behandelprogramma genaamd Asgaard Saga, waarbij kinderen op een speelse manier leren lezen en schrijven. Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met De Lerende Mens en Hulan. Berkel-B biedt niet alleen behandelingen voor dyslexie, maar ook voor dyscalculie en andere problemen op het gebied van leren en gedrag. Ze streven naar tevredenheid van de cliënt en werken samen met de cliënt en zijn omgeving om de beste resultaten te behalen.

Meer informatie over Berkel-B Huiswerkbegeleiding in Zutphen

Berkel-B Huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen in Zutphen op IJsselkade 27.

Berkel-B Huiswerkbegeleiding uit Zutphen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Berkel-B Huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Berkel-B Huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Berkel-B Huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan IJsselkade 27 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen kan contact opnemen met Berkel-B Huiswerkbegeleiding. Je kan Berkel-B Huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 575 541 456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://berkel-b.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Berkel-B Huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Berkel-B Huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berkel-B Huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Berkel-B Huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook