AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat

AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat is een Bijles gelegen aan Pansierstraat 17 in Den Haag.

De tekst beschrijft de verschillende diensten die worden aangeboden door AFTER'S COOL, een organisatie die ondersteuning biedt bij schoolwerk. Deze diensten omvatten huiswerkbegeleiding, bijles, examenbegeleiding, brugklasbegeleiding, bijles voor basisschool, remedial teaching, trainingen, online oefenkwartiertjes, lenteschool, zomerschool en diagnostiek. De organisatie heeft vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Oegstgeest, Pijnacker, Rotterdam, Schiedam en Wassenaar. AFTER'S COOL richt zich ook op scholen en biedt diensten aan voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Het team van AFTER'S COOL bestaat uit ervaren begeleiders die de nadruk leggen op zelfstandig leren en positiviteit. Ze bieden coaching op maat en een methode die zich aanpast aan de behoeften van de leerling. AFTER'S COOL streeft ernaar om niet alleen goede cijfers te behalen, maar ook zelfvertrouwen te ontwikkelen en vooruit te kijken. De vestigingscoördinator in Scheveningen is Delia Palany, die beschikbaar is om vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

Meer informatie over AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat in Den Haag

AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat is een Bijles gelegen in Den Haag op Pansierstraat 17.

AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat uit Den Haag kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat op de juiste plek. Bij AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Pansierstraat 17 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen kan contact opnemen met AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat. Je kan AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat telefonisch bereiken op: 31 70 331 9770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://afterscool.nl/vestigingen/scheveningen/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AFTER'S COOL Den Haag Pansierstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. AFTER’S COOL Den Haag Pansierstraat

Bezoekers bekeken ook