Studie-Helden

Studie-Helden is een Bijles gelegen aan Hooilaan 1 in Breda.

Binnenkort wordt de website Online studie-helden.nl gelanceerd, waar docent Bahar Uzun-Tuncer persoonlijke begeleiding aanbiedt om de schoolprestaties van kinderen te verbeteren. Op de website kunnen ouders bijles, huiswerkbegeleiding en CITO-voorbereiding vinden voor leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs in Breda. Bahar Uzun-Tuncer is gespecialiseerd in het ondersteunen van leerlingen om hun schoolprestaties te verbeteren.

Meer informatie over Studie-Helden in Breda

Studie-Helden is een Bijles gelegen in Breda op Hooilaan 1.

Studie-Helden uit Breda kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studie-Helden en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Breda? Dan ben je bij Studie-Helden op de juiste plek. Bij Studie-Helden kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hooilaan 1 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen kan contact opnemen met Studie-Helden. Je kan Studie-Helden telefonisch bereiken op: 31 6 49557444 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studie-helden.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studie-Helden en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studie-Helden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studie-Helden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studie-Helden

Bezoekers bekeken ook