Studeerlokaal

Studeerlokaal is een Bijles gelegen aan Gebroeders van Doornelaan 124 in Horst.

Het Studeerlokaal is gevestigd op het Dendron College in Horst en is beschikbaar tijdens de openingstijden in de lokalen T57-T55. Om af te melden voor een sessie moet een leerling een bericht sturen via WhatsApp naar 06-16468469. De contactgegevens van het Studeerlokaal zijn: Janneke Coenders, Gebr. Van Doornelaan 124, 5961 BE Horst, +31 (0)6 1646 8469, info@studeerlokaal.nl. De website van het Studeerlokaal is www.studeerlokaal.nl. Het Studeerlokaal is gerealiseerd in 2019.

Meer informatie over Studeerlokaal in Horst

Studeerlokaal is een Bijles gelegen in Horst op Gebroeders van Doornelaan 124.

Studeerlokaal uit Horst kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studeerlokaal en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Horst? Dan ben je bij Studeerlokaal op de juiste plek. Bij Studeerlokaal kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Gebroeders van Doornelaan 124 in Horst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Horst of niet, iedereen kan contact opnemen met Studeerlokaal. Je kan Studeerlokaal telefonisch bereiken op: 31 6 16468469 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studeerlokaal.nl/contact/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studeerlokaal en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studeerlokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studeerlokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studeerlokaal

Bezoekers bekeken ook