Remedial Teaching Maartje Maas

Remedial Teaching Maartje Maas is een Bijles gelegen aan Het Klaverblad 21 in Boxtel.

Dit artikel gaat over de online begeleiding en remedial teaching die Maartje Maas en Gineke van der Weide aanbieden. Ze begeleiden kinderen met leer- of ontwikkelingsproblemen in het basis- en voortgezet onderwijs, met of zonder diagnose. Ze kijken samen met het kind en de ouders naar wat het kind nodig heeft om optimaal te kunnen leren en functioneren. Ze streven ernaar om het kind te helpen om goed mee te komen op school en om zelfvertrouwen, zelfkennis en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Het kind geeft zelf aan wat het nodig heeft en samen zoeken ze naar de beste aanpak. De contactgegevens van Maartje Maas en Gineke van der Weide worden ook vermeld.

Meer informatie over Remedial Teaching Maartje Maas in Boxtel

Remedial Teaching Maartje Maas is een Bijles gelegen in Boxtel op Het Klaverblad 21.

Remedial Teaching Maartje Maas uit Boxtel kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Remedial Teaching Maartje Maas en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Boxtel? Dan ben je bij Remedial Teaching Maartje Maas op de juiste plek. Bij Remedial Teaching Maartje Maas kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Het Klaverblad 21 in Boxtel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boxtel of niet, iedereen kan contact opnemen met Remedial Teaching Maartje Maas. Je kan Remedial Teaching Maartje Maas telefonisch bereiken op: 31 411 684 540 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://remedialteachingboxtel.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Remedial Teaching Maartje Maas en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Remedial Teaching Maartje Maas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remedial Teaching Maartje Maas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Remedial Teaching Maartje Maas

Bezoekers bekeken ook