Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters

Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters is een Bijles gelegen aan Zandkuil 9 in Swalmen.

Dinja Peeters is gespecialiseerd in remedial teaching en bijles voor kinderen en jongeren met leerproblemen, zoals dyslexie. Ze biedt professionele hulp op maat om het leren weer plezierig en zelfverzekerd te maken. Naast het behandelen van dyslexie heeft ze ook ervaring in het oplossen van andere leerproblemen en het trainen van studievaardigheden. Haar aanpak is professioneel, planmatig en praktisch. Op haar website kun je ontdekken wat ze voor jou kan betekenen. Je kunt contact met haar opnemen via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters in Swalmen

Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters is een Bijles gelegen in Swalmen op Zandkuil 9.

Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters uit Swalmen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Swalmen? Dan ben je bij Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters op de juiste plek. Bij Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zandkuil 9 in Swalmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Swalmen of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters. Je kan Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters telefonisch bereiken op: 31 475 502 432 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.remedialteachingroermond.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk voor Remedial Teaching Dinja Peeters

Bezoekers bekeken ook