Studiehulp Montijn

Studiehulp Montijn is een Bijles gelegen aan Gangboord 25 in Amersfoort.

Studiehulp Montijn is een bedrijf dat bijles en studiebegeleiding aanbiedt voor basisschool- en middelbare schoolvakken op alle niveaus. Ze bieden ook toetsweekbegeleiding, examentraining en Cito-toetsbegeleiding. De eigenaar, Noortje Montijn, is een enthousiaste leerexpert die haar leerlingen helpt met leren leren en het verbeteren van hun leerprestaties. Ze kijkt niet alleen naar het leerproces, maar ook naar het kind als geheel om zelfvertrouwen op te bouwen. Het bedrijf heeft locaties in Amersfoort en Bovenkarspel en is bereikbaar via telefoon en e-mail. Hun missie is om kennis op een leuke en effectieve manier over te brengen.

Meer informatie over Studiehulp Montijn in Amersfoort

Studiehulp Montijn is een Bijles gelegen in Amersfoort op Gangboord 25.

Studiehulp Montijn uit Amersfoort kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiehulp Montijn en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Studiehulp Montijn op de juiste plek. Bij Studiehulp Montijn kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Gangboord 25 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiehulp Montijn. Je kan Studiehulp Montijn telefonisch bereiken op: 31 6 27343735 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiehulpmontijn.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiehulp Montijn en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiehulp Montijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiehulp Montijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiehulp Montijn

Bezoekers bekeken ook