Lyceo Panningen - Minister Calsstraat

Lyceo Panningen - Minister Calsstraat is een Huiswerkinstituut gelegen aan Minister Calsstraat 10 in Panningen.

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles op Het Bouwens van der Boijecollege in Panningen. Ze streven ernaar om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen en hun ambities waar te maken. De vestigingsmanager, Marjolijn van der Aa, heeft veel ervaring in huiswerkbegeleiding en gelooft in persoonlijke aandacht en planning op maat. Het team van begeleiders zorgt voor een optimale leeromgeving en ondersteunt leerlingen niet alleen met plannen en studievaardigheden, maar ook met vakinhoudelijke vragen. Lyceo werkt met kleine groepen en biedt ook bijles aan voor vakken waar leerlingen moeite mee hebben. Ze streven ernaar om leren weer leuk te maken en het zelfvertrouwen en de schoolprestaties van leerlingen te verbeteren.

Meer informatie over Lyceo Panningen - Minister Calsstraat in Panningen

Lyceo Panningen - Minister Calsstraat is een Huiswerkinstituut gelegen in Panningen op Minister Calsstraat 10.

Lyceo Panningen - Minister Calsstraat uit Panningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Panningen - Minister Calsstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Panningen? Dan ben je bij Lyceo Panningen - Minister Calsstraat op de juiste plek. Bij Lyceo Panningen - Minister Calsstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Minister Calsstraat 10 in Panningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Panningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Panningen - Minister Calsstraat. Je kan Lyceo Panningen - Minister Calsstraat telefonisch bereiken op: 31 6 13070108 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/panningen/het-bouwens-van-der-boijecollege-panningen/?utm_source=GMB&utm_medium=panningen-boijecollege&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Panningen - Minister Calsstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Panningen - Minister Calsstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Panningen - Minister Calsstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Panningen – Minister Calsstraat

Bezoekers bekeken ook