Dwarsgaan

Dwarsgaan is een Bijles gelegen aan De Star 6 in Enkhuizen.

Gaby van de Kamp is een kinder- en ADHD-coach, maar ook een docente in verschillende vakken in het voortgezet onderwijs. Ze heeft een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en verschillende culturen. Ze biedt persoonlijke coaching trajecten, onderwijstrajecten en groepstrainingen aan. Ze geeft bijles in rekenen, dienstverlening & producten en (bedrijfs-)economie, en werkt aan lees- en leerstrategieën en faalangst. Ze biedt ook coaching aan om hoofd, buik en hart weer met elkaar te verbinden. Daarnaast biedt ze zakelijke trainingen aan voor teams. Ze moedigt mensen aan om hun binnenwereld te verkennen en de uitdaging aan te gaan. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Meer informatie over Dwarsgaan in Enkhuizen

Dwarsgaan is een Bijles gelegen in Enkhuizen op De Star 6.

Dwarsgaan uit Enkhuizen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Dwarsgaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Enkhuizen? Dan ben je bij Dwarsgaan op de juiste plek. Bij Dwarsgaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan De Star 6 in Enkhuizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enkhuizen of niet, iedereen kan contact opnemen met Dwarsgaan. Je kan Dwarsgaan telefonisch bereiken op: 31 6 48614616 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dwarsgaan.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Dwarsgaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Dwarsgaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dwarsgaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Dwarsgaan

Bezoekers bekeken ook