Goldbach Academie

Goldbach Academie is een Bijles gelegen aan Genemuidenstraat 208 in Den Haag.

Goldbach Academie is een onderwijsinstelling gespecialiseerd in exacte vakken. Ze bieden 1 op 1 bijles aan waarbij leerlingen leren hoe ze gestructureerd de lesstof kunnen aanpakken en hun kennis concreet op papier kunnen zetten. De bijlessen worden gegeven in 3 stappen: een kennismakingsgesprek, een proefles en wekelijkse lessen. Het doel is om leerlingen op een slimme manier te laten leren, zodat ze actief kunnen deelnemen aan de les, meer vrije tijd hebben en hogere cijfers halen. Bij Goldbach Academie krijgen leerlingen 1 op 1 lessen, een eigen online leerlingensysteem en wordt er gebruik gemaakt van de VAK-methode die aansluit bij de leerstijl van de leerling. Daarnaast biedt de academie ook online lessen, toetsvoorbereiding en een tevredenheidsgarantie. Met meer dan 10 jaar ervaring en een slagingspercentage van 98% biedt Goldbach Academie een effectieve manier van leren aan. Ze bieden ook een examen+ pakket aan, waarmee leerlingen zich kunnen voorbereiden op hun examens. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Goldbach Academie via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Goldbach Academie in Den Haag

Goldbach Academie is een Bijles gelegen in Den Haag op Genemuidenstraat 208.

Goldbach Academie uit Den Haag kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Goldbach Academie en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Goldbach Academie op de juiste plek. Bij Goldbach Academie kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen kan contact opnemen met Goldbach Academie. Je kan Goldbach Academie telefonisch bereiken op: 31 70 744 4454 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://goldbachacademie.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Goldbach Academie en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Goldbach Academie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goldbach Academie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Goldbach Academie

Bezoekers bekeken ook